måndag 17 mars 2008

Pysselträff och stämpelförvaring

Hej! Igår var jag på min första pysselträff. Jag hade ingen aning om innan vad jag skulle packa eller göra så det blev lite som det blev. Men jag fick lite gjort i alla fall. Träffade Johanna och många andra, kul att umgås med fler som har samma intresse. Om det är någon av er som var där som hittar hit får ni gärna ge er till känna :) .

Tänkte visa upp hur jag förvarar mina stämplar. Jag har A5-pärmar med plastfickor innehållande laminerade papper (av lite tjockare slag). Igår fixade jag så att de fick etiketter. Både så att de blir lite snyggare och det blir lättare att hitta.I pärmarna har jag ett register med olika stämpelföretag som är numrerade. På varje stämpel ritar jag sedan numret för företaget där jag har köpt den ( alla kanske inte behöver ett sådant system, men jag har guldfiskminne...). Jag har sorterat stämplarna så att de olika pärmarna har teman. Lätt att hitta det jag letar efter, smidigt att bläddra och lätt att ta med sig oavsett om jag bara vill ta med en plastficka eller en hel pärm.Jag är supernöjd med min stämpelförvaring!

Glöm inte bort min utmaning/tävling några inlägg här under!!

4 kommentarer:

Annelie sa...

Halloj!

Kul att träffas och få ett ansikte till ett namn och på köpet hitta din fina inspirerande blogg.

Smart förvaring. Jag har just nu mina i cd-fodral, men har fått höra att CD-fodralen "äter upp" ez:an. Så det bir att tänka om.

Hoppas du får en bra vecka!

//Annelie

ulrica sa...

Hej raring!
Jag hade gärna träffat dig igen, men söndagar är så svåra för mig att åka hemifrån.. har en dotter som pluggar borta i veckorna så då vill jag träffa henne så mycket jag kan på helgerna..

Men jag hoppas att du kommer på Johannas träff den 19:e april!?!

Stor KRAM

theresias.blogg.se sa...

Men vilken ordning, kunde jag få låna ditt ordningsinne ett tag???
Ja pysselträffar är ju alltid roligt tycker även jag!
Ha en trevlig kväll!

theresias.blogg.se sa...

Men jag försöker... men det blir alltid kaos på mitt skrivbord när jag pysslar!!
Måste bara berätta en sak, i det andra inlägget på min sida så har du skrivit en kommentar, och jag fick en shock när jag skulle trycka på din länk under ditt inlägg, kolla vart jag kom! http://pysselnoje.blogpot.com/
Hmmmm jag kom på att det fattades en liten bokstav, men så fel allt kan bli... hihihi