Om mig och bloggen


Jag heter Jenny och jag har alltid gillat olika sorters pyssel. År 2008 hade jag fastnat ordentligt för kortmakeri och valde att starta en egen blogg efter att ha inspirerats av andras under lång tid. Jag inspireras själv mycket av andra och tycker det är kul om jag kan inspirera någon, samtidigt som det är ett sätt att få kontakt med andra med samma intresse. Sedan jag startade bloggen har jag varit olika aktiv i olika perioder och just nu (april 2013) är jag på gång att starta upp igen efter en lång svacka. Jag har under de senaste åren fått två barn och flyttat till hus och därför haft fokus på mycket annat. Men nu kliar det i fingrarna och suget efter både pyssel och blogg har ökat igen.

Det jag gör mest är olika typer av kort, men även askar, tags och annat papperspyssel. Dessutom kan det dyka upp lite tröjtryck, bakning, inredning, trädgård och annat. Jag gillar att variera mig och skapa i olika stilar. Jag använder mig gärna av min Silhouette-maskin (digital maskin för att skära ut mönster) och då helst askar eller mönster för att sätta på textil som exempelvis tröjor.

Syftet med bloggen är alltså att ha kontakt med andra med samma intresse och att dela med mig och förhoppningsvis kunna inspirera andra. Jag har också försökt att samla länkar till olika platser där man kan inspireras ytterligare och även till sidor som inspirerar mig. Jag vill också att alla ska kunna följa och ta till sig av inläggen och har därför en liten ordlista med olika uttryck som man kanske inte känner till som nybörjare (det gjorde inte jag i alla fall...). Eftersom jag kör lite nystart håller och också på att göra om designen på bloggen och förnya den lite. Jag kommer prova mig fram lite så får vi se vart det landar...

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar eftersom jag tycker att det är roligt att få kontakt med andra och självklart även är nyfiken på vilka som hittar hit. Jag vill ju heller inte missa att få se din eventuella blogg :) Du kan också kontakta mig på jen.pysselnoje@gmail.com.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: