söndag 15 juni 2008

Lite nytt

Jodå, lite pyssel hann jag med i förra veckan. Flexade några timmar i fredags och njöt av att få koppla av med en eftermiddags pyssel. Gjorde två kort som är beställningar som jag inte har hunnit göra förrän nu.

Det här kortet är ett solklart dopkort, inga konstigheter... Har använt 3d-lack på hjärtat, bandet och skorna. Texten är utskuren i Silhouetten och syns lite dåligt, men det är namn och datum för dopet. Kortet är gjort enligt onsdagsskissen v 24 på Kort i Fokus.


På det här kortet ingick det i beställningen att det skulle vara grodor på. Grodorna är stickers från Penny Black, STORT tack till Johanna för dem!! Texten är utskuren med Silhouetten och chalkad med color box, lime pastel. Använde vit dabber på kanterna runt det turkosa papperet. Även denna är gjort utifrån en utmaning på Kort i fokus, nämligen månadsutmaningen.


Igår var jag en kort stund på pysselträff, jättekul att träffas fastän det bara blev en kort stund. Hoppas ni hade en toppendag! Jag hade det supertrevligt på släktträffen som fick gå före pysselträffen.

Jag har lite mer att visa upp, men de måste in i datorn först. Och jag måste ju ha nåt att visa senare i veckan! Välkomna tillbaka!

3 kommentarer:

Milla sa...

Så fina kort! dopkortet ä ju alldeles underbart!

Annelie sa...

Som alltid jättesnygga kort.

Tack för tipset om kortskisser.

Kul att ses i lördags, om än en kortis.

Kram

Anonym sa...

Vilka fina kort man hittade här inne =0)

Svar på kommentar i Kort i Fokus bloggen:

Albumet är nu aktiverat så nu ska du kunna ladda upp i galleriet.

*vink vink*
Maria
DT-mamma KiF