måndag 20 juli 2009

Bröllopsinbjudan

Jo det är så att snart är det dags för mig och min sambo att gänga oss på riktigt! Om ca två månader gifter vi oss. Känns spännande, roligt och väldigt overkligt! :)

Några har efterfrågat att få se inbjudningarna och nu fick jag det gjort till sist. Jag bestämde mig direkt för att göra inbjudningarna enkla, det där med massproduktion blir ju lätt lite tröttsamt och då tappar ju pysslandet sin charm...

Jag gjorde en ficka av vanliga kartongark i A5-format och stämplade på dem i guld.


I fickan fanns två lappar som var utskrivna i skrivaren. En med den traditionella inbjudan och en med lite ytterligare info. Gröna band sattes på lapparna så att de lätt skulle kunna dras upp ur fickan.


Här är alla inbjudningarna innan de lades i kuvert och skickades iväg. Blev ett par stycken...


(bilderna är klickbara för större format)

Jag har även gjort vigselprogram och festprogram och kommer att göra tackkort. Till min hjälp har jag haft min kära sambo och min hjälpsamma lillasyster Elin. Mitt råd till alla som ska massproducera är att se till att ha så få moment som möjligt och att göra det tillsammans med någon, då går det snabbt och roligt!

3 kommentarer:

Kamilla sa...

ÅÅÅååå så roligt, nu är det inte länge kvar :D
Helt underbara inbjudningar du har gjort, och vilket tålamod du har :D jag vet inte om jag skulle orka göra så många ;)
Kram kram

Jennie {Deleelsia} sa...

Vad mysigt med sensommar bröllop.
Dina inbjudningar är väldigt stilrena och fina.

Muffin sa...

Jättefina inbjudningar, enkelt är fiiint! Jag vill ibland göra enkla och rena kort men har så svårt för det (fast jag gillar stilen jättemycket). Man är som man är, antar jag...:)
1000 tack för dina söta ord inne hos mig, jag blir så glad! ♥