söndag 5 april 2009

Två grattiskort

Min lilla, lillasyster har blivit riktigt stor och fyllt femton år! Till det fick jag en beställning från mamma och pappa på ett kort och jag gjorde naturligtvis ett som skulle vara från mig och min sambo också.

Här är det första med embossade noter i bakgrunden.


Det andra är i formatet 6x12 och fick knappt plats i scannern, så de är lite avhugget högst upp. Jag har använt grungeboard till siffrorna som jag sedan har färgat in med distressdyna och chalk. Plattan där namnet står är chipboard som jag har klätt med ett papper som jag har skrynklat, färgat in med distressdyna och sprayat vatten på. Blir cool effekt!


Jag var igår på syftestivalen i Pysselpassions monter. Var en rolig dag med mycket pyssel och trevliga människor! Lite shopping blev det såklart också. Här ska pysslas!

5 kommentarer:

Carin sa...

Heeeej! :D
Vilka snygga kort! Här har det också använts grungeboard ser jag, snyggt! :) Din syster måste ha blivit jätteglad för två fina välgjorda kort! :) Kram!

Glimmis sa...

Halloj!

Tack för kommentaren och det är klar du får det, det blir jag bara glad för.

Jättefin och insperrerande blogg du har. Undrar hur du fått till reaktioner grejjen du har under varje inlägg... skitfränt, vill oxå ha...hihi.

Kram på dig //erica

Glimmis sa...

Tack snälla... ;)

Kamilla sa...

OOOh vilka helt underbara kort du har gjort, jag är lite sugen på de där stora siffrorna, det är sååå snyggt och nu när jag ser dem på ditt kort är det ju ÄNNUSNYGGARE!!!

Klart du får länka!! Då lägger jag in dig i min bloggroll :D

ha en bra måndag!!

Diana sa...

Snygga kort! Gillade det med stora 15 bäst! Riktigt läckert!