söndag 29 juni 2008

Papperskraft

Igår for vi iväg, fem tjejer med målet Leksand och Papperskraft-mässan. Det var en spännande dag med en blandning av skyfall, sol, trevliga människor och massor med pyssel!

En vy över mässan.


Jessica var snäll och lät mig prova hennes Tria Markers och jag fick bra tips för färgläggning. Pennorna var underbara, ännu en sak på önskelistan...


Det här kom jag hem med. Är nöjd med att ha köpt en bra skärmaskin. Min är så dålig att jag mest har klippt på frihand. Men nu ska pysslandet underlättas!


Närbild på de omonterade stämplarna. Tro det eller ej, men jag köpte mina första hänglar (hur jag nu har lyckats undvika det fram till nu...). Och som ni ser är det två julstämplar, det gäller ju att passa på när det finns nära tillhands!


Ja... så här dagen efter känner jag mig fattig, med mycket habegär, lycklig över mina nya saker och längtansfull till nästa mässa! Och jag kan knappt bärga mig tills jag hinner prova sakerna...

7 kommentarer:

Annelie sa...

Tack för igår!
Jag kom hem med ganska mycket mer än du ser jag. Att packa upp var minst lika kul som att shoppa *S*
Hoppas du hade en mysig söndag.

Kram

Ulrika W sa...

Hej!

Du verkar ha haft kul på mässan! Härliga inköp!
Jo, vi har varit i dina hemtrakter! Jag tänkte på dig när jag plaskade runt på äventyrsbadet i Finspång idag, och när jag proppade i mig Big Mac på MCD i utkanten av Norrköping. Du har det bra du som kommer kunna åka vattenrutschkana i både Linköping, Norrköping och Finspång framöver!
Just badet i NK missade vi (hann inte), men det blir det nog läge för en annan gång!

Kram,
Ulrika

Anette sa...

Hejsan!

En trevlig dag hade ni, vad jag har förstått. Roligt!
Har sett de nya hänglarna nu på hängla-bloggen. Synd att de har semesterstängt just nu, men så fort de äppnar igen blir det en beställning därifrån, det kan jag lova dig ;o)

Näe, nu kallar sängen. Har varit uppe sen 5 imorse.

Ha en skön måndag.

Kram Anette

Åsa/asamia sa...

Åh vad kul det var att träffa dig igår, och vilket flyt att vi hamnade på MAX samtidigt på hemvägen - det var pricken över i:et på dan.
Hoppas vi ses snart igen, kanske i Gävle den 6 sept?
*Kram*

Elisabet sa...

Hej ja visst är det roligt att handla på mässan. Alltid lika roligt med nya saker.

Mette sa...

Vad mycket skojsigt du hade köpt!

Kram
Mette

Sofia sa...

Härligt kort med Bombshellstämpeln! Vi träffades nog på mässan, för jag stod och sålde hos Katscrap tillsammans med Katja. :) (Som sålde Bombshellstämplarna.)

Kram, Sofia/Jozie