måndag 21 april 2008

1000 besökare och testad "sill"

Tjohoooooo! 1000 besökare har jag haft sedan jag startade bloggen i januari, jättekul att ni kikar in! Det tycker jag är värt att firas lite. Bland er som lämnar en kommentar under just det här inlägget fram till söndag kväll kommer jag att lotta någon som kommer att få en liten överaskning!

Sedan måste jag ju visa upp lite av vad jag har lyckats göra med min nya "sill". Texten och fjärilen är utskuren med silhouetten. Fjärilen är embossad med transparent pulver.

Jag ser fram emot att testa den mer och utforska vad mer jag kan göra med den. Det gick ganska smärtfritt att komma igång (bortsett från någon liten miss). Jag körde en del med penna i för att komma på hur den beter sig, vart den börjar skära och så. Det hade jag läst någonstans och det var ett bra tips!

Glöm nu inte att kommentera! :)

5 kommentarer:

Elin sa...

Stort Grattis!!
Massor med kramar!

UlrikaWan sa...

Hej Jenny!

tack för din kommentar på min blogg!
Så du gick och köpte den där Sillhouetten iallafall! Kul! Grattis!! Du kommer kunna göra så mycket fina grejer med den!
Jag har precis beställt två nya cutting mats till min eftersom den första är helt utsliten...

Vi lär väl ses igen hos Mians!
Jag ska komma ihåg att hojta till om jag har vägarna förbi Västerås, eller om jag helt enkelt bestämmer mig för att åka dit. Då kanske vi kan ta en fika på stan och du kan visa var man handlar pysselgrejer!

Ciao!
Ulrika

Annelie sa...

Halloj!

Vad roligt att det funkar så bra med "sillen". De där fjärilarna är helt underbara. Jag är inte avundsjuk alls *näsan växer*

Är inte förvånad alls att du har kommit upp i 1000 besökare med tanke på allt fint du visar upp.

Kram

Nina sa...

Halkade in här när jag googlade på nåt pyssligt (minns inte vad nu) och la till dig bland mina favoriter :-) Så, jag är en återkommande besökare som tills nu inte kommenterat nåt, men du gör fiiiina saker!

ulrica sa...

Vad roligt att du kommit igång med sillen :).

Varma kramar
Ulrica