söndag 2 mars 2008

Vart ska jag börja...??

Det har hänt en del sen sist. Så här är det...

I fredags hade jag examination för min uppsats som var det sista steget i min högskoleutbildning. Det borde ha varit färdigt för flera år sedan men drog ut på tiden. Examinationen gick bra och nu är det äntligen klart! Några små justeringar kvar bara. För mig är det STOR lycka och lättnad nu! :D

Igår åkte jag till Stockholm för en heldag. Åkte först ut till Sollentuna och Syfestivalen och gick direkt till hörnan med de 10 utställande företagen inom kort & scrap-området. Fanns en hel del om jag säger så.... Och jag kom hem med en hel del också vilket har resulterat i lite "dagen efter ångest". Men jag var där för att skaffa ett bättre stämpelförråd, och det gjorde jag! En massa fina stämplar, och några till riktigt bra priser! Fyndade några band för 1 kr/m och lite blommor i blandade färger också. Här är det jag köpte:



Det här var min andra mässa och det slår mig hur härlig stämning det är på mässorna. Alla är så glada och trevliga! Efter mässan träffade jag ett par personer som bor i Stockholm. Hann med att äta glass på Montis i Gallerian som har supergod italiensk glass. Sen blev det tåget hem för en lugn kväll hemma.

Idag blir det montering och test av de nya stämplarna!

1 kommentar:

Elina sa...

Det ser ut som du har handlat hos Kortmakaren, kanske sågs vi i helgen utan att veta om det :)