onsdag 5 mars 2008

På namnsdagen

Här kommer ytterligare ett kort som är gjort med en ny stämpel som jag köpte på Syfestivalen. Stämpel-filuren är inköpt hos Kortmakaren som hade extra bra pris på dem på mässan :) . Jag är inte helt nöjd med färgläggningen, färgerna flöt inte ut så bra. Jag kanske behöver köpa nya akvarellpennor, mina är säkert minst 10 år gamla. Någon som kan tipsa mig om bra akvarellpennor?Texten är stämplad med Making memories magnetstämplar, alfabetet evolution. Bandet fyndade jag på mässan för 1kr/m, jag tror det var hos Fun creations. Kortet gjorde jag i söndags när jag var kreativ hela dagen med mina nya saker, men jag kunde inte lägga upp det förrän nu efter som det skulle postas och nå sin mottagare först. Med kortet följde en stämpel-filur som gåva. Bra present att sicka med posten!

Lämna gärna en kommentar, det är ju så kul att veta vilka som besöker sidan. Och tipsa om akvarellpennor om ni vet några bra. Ha det super!

1 kommentar:

ulrica sa...

Halloj Jen.

Akvarellfärger.. ett hett tips är att åka till Uppsala Färg i Uppsala och köpa Faber Castell akvarellfärger. Pennor kan du köpa styckevis eller i set. De är underbara att jobba med!

Jag passar på att länka till dig så jag inte tappar bort dig :)

Kram Ulrica