måndag 21 januari 2008

Vilka är ni?

Jag skulle vilja veta mer om er besökare på bloggen och har därför påbörjat en liten undersökning i högerspalten. Jag är nyfiken på hur ofta ni läsare besöker den här sidan. Klicka gärna i den!

Ni får också väldigt gärna lämna fotspår genom kommentarer och kanske en länk till era sidor. Jag tar också tacksamt emot tips på bra sidor och annan inspiration!

Må så gott!

2 kommentarer:

Kif / CiF sa...

Hej
Jättefina alster du har laddat upp i Kort i Fokus galleriet, julkortet med hjärtat gillade jag väldigt mycket =0). Har dock ett önskemål. Att du skriver vilken utmaning som inspirerat dig så att det är lättare att hänga med. Det är också för att jag ska kunna få med den infon i slide showen som sammanställs var 14 dag.

Mvh Maria
DT-mamma KiF

Kif / CiF sa...

Hej igen.
Ja, det är endast kort som man gjort utifrån någon av våra utmaningar som man laddar upp i galleriet (spelar ingen roll om det är en gammal veckoutmaning eller en ny). Detta för att kunna fortsätta inspirera våra läsare med läsarnas egna alster. Så om de alster du laddat upp inte är KiF-alster så bör de tas bort, ja. Jag kan bara be om ursäkt för att vi inte varit helt tydlliga på den biten och tackar samtidigt för att du hjälpt oss inse att vi behöver skriva till det =0)

Mvh Maria
DT-mamma KiF